Csapatverseny

2022-2023 tanév

Híreink  az MTA ALUMNI Program döntőjéről

Köszönhetően annak, hogy iskolánk részt vesz az MTA Alumni programjában, 2023. március 4-én, szombaton délelőtt iskolánk néhány diákjával vendégségben voltunk az MTA Székházában az MTA Alumni Program középiskolai tanulmányi versenyének döntőjén. Ez alkalommal csak nézőként izgulhattunk a döntőbe jutott tíz csapatért, mivel a TELEKIS csapataink sajnos nem jutottak idáig. A döntőn izgalmas kvíz kérdéseket hallottunk, és sok ötletes, a témával kapcsolatos, előre otthon készült tárgyat láthattunk a csapatok rövid, egy perces bemutatóin.

Nagyon jól éreztük magunkat az MTA csodálatos dísztermében, ahonnan élő online közvetítéssel zajlott a verseny. A felvétel már látható  az MTA csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=NlrdY6-VWsk , így azok is láthatják majd, akik nem lehettek jelen ezen a rendezvényen.
Köszönjük az MTA ALUMNI program szervezőinek a meghívást és a lehetőséget, hogy ezen az érdekes és tanulságos eseményen részt vehettünk.
Dr. Jarosievitz Beáta


Vendégségben az MTA-án
Az MTA ALUMNI csapatversenyre készülve mi is meghallgattuk „A fenntarthatóság társadalmi feltételei előadássorozatot”, felkészülve ezzel is a verseny első fordulójára. Csapataink lelkesen indultak el a versenyen, de sajnos nem jutottak el a döntőig.
Dr. Jarosievitz Beáta